Goed om te weten

VACATURE SENIOR ONDERWIJSADVISEUR / ONTWIKKELAAR / TRAINER (M/V)

Binnen onze organisatie is per 1 april een vacature voor een orthopedagoog-generalist of K&J psycholoog voor de functie van SENIOR ONDERWIJSADVISEUR / ONTWIKKELAAR / TRAINER (M/V) voor 32 uur per week.

meer lezen
GEACCREDITEERDE TRAINING werken met jongeren met lvb

Hoe kunnen raadsonderzoekers jongeren met LVB signaleren en goed onderzoek doen om tot een passend strafadvies te komen?

meer lezen
TOM-E OPLEIDING voor professionals

In september heeft de eerste groep cursisten de ToM-e opleiding voor professionals afgerond. Een tweedaagse training die wordt verzorgd door PI Research, de Bascule en de Vrije Universiteit.

meer lezen
START ADAPT VANUIT ZORG VOOR GETRAUMATISEERDE VETERANEN: gezinnen helpen de balans te vinden

Wanneer een ouder getraumatiseerd raakt, heeft dit impact op het hele gezin en het functioneren van de kinderen. Naast eigen behandeling kunnen getraumatiseerde veteranen nu ook gericht hun gezin versterken met ADAPT.

meer lezen
GEZIN CENTRAAL

Op 1 september 2017 hebben PI Research en Gezin Centraal een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarmee Gezin Centraal onderdeel is geworden van PI Research.

meer lezen
UPDATE METHODEBOEK geweldloos verzet in de (semi-)residentiele setting

In september 2017 is er een update uitgekomen van het methodeboek Geweldloos Verzet in de (semi-)residentiele setting.

meer lezen
TOM-E OPLEIDING voor professionals

De ToM-e opleiding is bedoeld voor professionals werkzaam met kinderen met (vermoedens van) een autisme spectrum stoornis.

meer lezen