VACATURE SENIOR ONDERWIJSADVISEUR / ONTWIKKELAAR / TRAINER (M/V)

Op het snijvlak van onderwijs en zorg, de plek waar je voor leerlingen echt een verschil kunt maken, zoekt PI Research een enthousiaste K&J psycholoog/orthopedagoog generalist. Per 1 december is er een vacature voor de functie van SENIOR ONDERWIJSADVISEUR / ONTWIKKELAAR / TRAINER (M/V) voor 32 uur per week.

 

Als onderwijsadviseur zal deze collega zich bezighouden met het uitvoeren van specialistische, handelingsgerichte diagnostiek binnen het basis- en voortgezet (speciaal) onderwijs om inzicht te bieden in de onderwijsbehoeften van leerlingen en het geven van advies en/of kortdurende ondersteuning. Het gaat om situaties waarin stagnatie dreigt en/of de onderwijsprofessional handelingsverlegen is. De collega functioneert binnen een multidisciplinair team. Als senior onderwijsadviseur heeft deze collega nadrukkelijk een taak in het begeleiden van andere onderwijsadviseurs.

Naast bovenstaande taken is er de mogelijkheid om zich als ontwikkelaar/trainer bezig te houden met het (door)ontwikkelen en implementeren van effectieve behandelmethoden. Het gaat bijvoorbeeld om het opleiden van professionals, hen begeleiden en superviseren in de uitvoering en het borgen van de kwaliteit van de uitvoering op lange termijn. Ook het opzetten, uitvoeren en aansturen van organisatie- of schoolbrede projecten behoort tot het takenpakket.

Functie-eisen

Wij zoeken een gedreven professional, Orthopedagoog-Generalist, K&J psycholoog of GZ-psycholoog, met kennis van en ervaring in het onderwijs. Belangrijk is dat de kandidaat affiniteit heeft met evidence based behandelen in het onderwijs of de jeugdzorg. Ervaring met het coachen of begeleiden van professionals is een pre, evenals het ervaring met projectmatig werken. We zoeken iemand die consciëntieus is, leergierig, proactief, gericht op samenwerking en goed in afstemmen.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • We bieden een deskundige, inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s die voor kwaliteit gaan. De CAO GGZ wordt gevolgd, waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG 65.
  • Het betreft een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging.
  • We investeren in onze medewerkers met een structureel opleidingsprogramma en intercollegiale coaching, gericht op het doorontwikkelen van talenten.

Informatie en solliciteren

  • Voor informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Marloes Schrijver, telefoon 020 6501501, e-mail m.schrijver@debascule.com.
  • Stuur uw sollicitatie vóór 15 oktober naar PI Research, de heer Stefan Houtman, postbus 366, 1115 ZH Duivendrecht of per email naar s.houtman@piresearch.nl.