OPLEIDING EN BORGING VAN ALLES KIDZZZ ONDERGEBRACHT BIJ PI RESEARCH

Stichting Alles Kidzzz en PI Research slaan de handen ineen: alle landelijke activiteiten rondom de ontwikkeling, verspreiding en borging van de interventie Alles Kidzzz worden samengebracht en vanaf 2023 uitgevoerd vanuit PI Research. We denken dat dit helpt om Alles Kidzzz voor nog meer kinderen die er van kunnen profiteren, beschikbaar te krijgen en te houden.

Alles Kidzzz is een individuele, sociaal cognitieve gedragsinterventie die zorgt voor vermindering van externaliserende gedragsproblemen bij kinderen tussen 9 en 12 jaar. Alles Kidzzz is als ‘effectief volgens goede aanwijzingen’ opgenomen in de Databank Effectieve Jeugdinterventies.

Alles Kidzzz wordt uitgevoerd op school, door gedragsspecialisten in de school of specialisten vanuit jeugdhulp en jeugd-GGZ. Het gaat om selectieve preventie. De kinderen die aan de training deelnemen laten (veel) externaliserend probleemgedrag zien. Om een negatieve ontwikkeling, richting uitsluiting en uitval te voorkómen, gaan zij 8 weken aan de slag met een Alles Kidzzz trainer.

 

 

Meer weten over deze interventie? Neem contact op.