OUDERS TEVREDEN OVER PMTO ONLINE!

De afgelopen tien maanden is er hard gewerkt om online gezinnen te ondersteunen met PMTO. Inmiddels hebben zo’n 240 gezinnen PMTO (deels) online gevolgd. De eerste onderzoeksresultaten naar de tevredenheid zijn binnen. Ouders geven PMTO online gemiddeld een 8,3! 

Ouders rapporteren dat ze zich gehoord en gesteund voelen door de therapeut en ondanks het online werken, voelen ze zich voldoende toegerust om de geleerde vaardigeden thuis toe te passen. De resultaten zijn terug te vinden in deze factsheet. Wil je op de hoogte blijven? Volg PMTO op sociale media. De resultaten zijn terug te vinden in bijgevoegde factsheet. Zie dit vooral als een tussenstap. Wij willen namelijk nog meer weten over wat PMTO online kan bieden voor wie en blijven onszelf steeds ontwikkelen in het op afstand bieden van PMTO in deze tijd. Wij zijn bezig met een factsheet over de ervaringen van therapeuten (waar ik je nog later over ga mailen!) en onderzoeken momenteel de effecten van PMTO online. To be continued dus! Ik ben trots op hoe wij dit samen oppakken, veel dank daarvoor! Verspreid de factsheet vooral daar waar je het passend vindt.

De therapeuten hebben hier bewonderenswaardig snelle switch in kunnen maken. Zij laten veel flexibiliteit en creativiteit zien.