VACATURE ONDERWIJSADVISEUR / ORTHOPEDAGOOG / PSYCHOLOOG / TRAINER

We zoeken een gedreven professional, psycholoog of orthopedagoog, met kennis van en ervaring in het onderwijs. Belangrijk is dat de kandidaat affiniteit heeft met evidence based behandelen in het onderwijs of de jeugdhulp. Een basisaantekening psychodiagnostiek is noodzakelijk.

Op het snijvlak van onderwijs en zorg, de plek waar je voor leerlingen echt een verschil kunt maken, zoekt PI Research een enthousiaste psycholoog of orthopedagoog.

Wie zijn wij?

PI Research is een organisatie voor methodiekontwikkeling, opleiding en onderzoek gericht op de ontwikkeling en behandeling van kinderen, jeugdigen en volwassenen. PI Research ondersteunt organisaties voor jeugdzorg en onderwijs bij het realiseren van kwalitatief hoogstaande, efficiënte en effectieve zorg.

PI Research hoort bij de Levvel Groep (Specialisten voor jeugd en gezin) en richt zich ook op leerlingen (4-23 jaar) die vastlopen in het onderwijs door (complexe) sociaal-emotionele of gedragsproblemen die invloed hebben op de leerontwikkeling (Speciale Onderwijszorg).

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen onze organisatie is per 1 september een vacature voor de functie van Onderwijsadviseur / orthopedagoog / psycholoog / trainer voor 32 uur per week. We zoeken naar iemand die breed inzetbaar is.

Als onderwijsadviseur zal deze collega zich bezighouden met het uitvoeren van specialistische, handelingsgerichte diagnostiek binnen het basis- en voortgezet (speciaal) onderwijs om inzicht te bieden in de onderwijsbehoeften van leerlingen en het geven van advies en/of kortdurende ondersteuning. Het gaat om situaties waarin stagnatie dreigt en/of de onderwijsprofessional handelingsverlegen is. De collega functioneert binnen een multidisciplinair team. 

Naast bovenstaande taken is er de mogelijkheid om zich als ontwikkelaar en trainer bezig te houden met het (door)ontwikkelen en implementeren van effectieve behandelmethoden. Het gaat bijvoorbeeld om het opleiden van professionals, hen begeleiden en superviseren in de uitvoering en het borgen van de kwaliteit van de uitvoering op lange termijn.

Functie-eisen

We zoeken een gedreven professional, psycholoog of orthopedagoog, met kennis van en ervaring in het onderwijs. Belangrijk is dat de kandidaat affiniteit heeft met evidence based behandelen in het onderwijs of de jeugdhulp. Ervaring met het coachen of begeleiden van professionals is een pre, net als kennis van en ervaring met het behandelen van dyslexie. Een basisaantekening psychodiagnostiek is noodzakelijk voor het werk als onderwijsadviseur. We zoeken iemand die consciëntieus is, leergierig, proactief, gericht op samenwerken en goed in afstemmen.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • We bieden een deskundige, inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s die voor kwaliteit gaan. De CAO GGZ wordt gevolgd, waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring. De functie is ingedeeld in FWG 55 of 60.
  • Het betreft een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging.
  • We investeren in onze medewerkers met een structureel opleidingsprogramma en intercollegiale coaching, gericht op het doorontwikkelen van talenten.

Informatie en solliciteren

  • Voor informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met mevrouw
    Marloes Schrijver, telefoon 06 83622616 e-mail m.schrijver@piresearch.nl.
  • Stuur uw sollicitatie vóór 15 juni naar PI Research, de heer Stefan Houtman, postbus 366, 1115 ZH Duivendrecht of per email naar s.houtman@piresearch.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 21 juni.