VACATURES SENIOR ONDERWIJSADVISEUR EN ONDERWIJSADVISEUR

Wij zoeken per 1 oktober een orthopedagoog-generalist of K&J psycholoog voor de functie van Senior Onderwijsadviseur/ Ontwikkelaar/ Trainer (m/v). En er is een vacature voor een Onderwijsadviseur/ Ontwikkelaar/ Trainer.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst Senior Onderwijsadviseur/ Ontwikkelaar/ Trainer.

Functie-eisen
Wij zoeken een gedreven professional, Orthopedagoog-Generalist, K&J psycholoog of GZ-psycholoog, met kennis van en ervaring in het onderwijs. Belangrijk is dat de kandidaat affiniteit heeft met evidence based behandelen in het onderwijs of de jeugdzorg. Ervaring met het coachen of begeleiden van professionals is een pre, evenals het ervaring met projectmatig werken. We zoeken iemand die consciëntieus is, leergierig, proactief, gericht op samenwerking en goed in afstemmen.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst Onderwijsadviseur/ Ontwikkelaar/ Trainer.

Functie-eisen
Wij zoeken een gedreven professional, psycholoog of orthopedagoog, met kennis van en ervaring in het onderwijs. Belangrijk is dat de kandidaat affiniteit heeft met evidence based behandelen in het onderwijs of de jeugdzorg. Ervaring met het coachen of begeleiden van professionals is een pre. Een basisaantekening psychodiagnostiek is noodzakelijk voor het werk als onderwijsadviseur. We zoeken iemand die consciëntieus is, leergierig, proactief, gericht op samenwerken en goed in afstemmen.

 Informatie en solliciteren

  • Voor informatie over de inhoud van deze functies kunt u contact opnemen met mevrouw Marloes Schrijver, telefoon 020 6501501, e-mail m.schrijver@debascule.com.
  • Stuur uw sollicitatie vóór 31 juli naar PI Research, de heer Stefan Houtman, postbus 366, 1115 ZH Duivendrecht of per email naar s.houtman@piresearch.nl.