VACATURE VOOR DE FUNCTIE VAN ONTWIKKELAAR/ TRAINER

Per 1 januari is er een vacature voor een psycholoog of orthopedagoog voor de functie van ONTWIKKELAAR / TRAINER (M/V) voor 32 uur per week. We zoeken naar iemand die breed inzetbaar is en affiniteit heeft met het justitiële veld.

Als ontwikkelaar/trainer zal deze collega zich vooral bezighouden met het (door)ontwikkelen en implementeren van effectieve behandelmethoden. Het gaat bijvoorbeeld om het opleiden van professionals, hen begeleiden en superviseren in de uitvoering en het borgen van de kwaliteit van de uitvoering op lange termijn. PI Research voert deze activiteiten uit voor interventies als Tools4U, TACt, PMTO, SWPBS en RGT (zie www.piresearch.nl). Alle medewerkers van PI Research zijn een visitekaartje voor de organisatie; acquisitie vormt daarmee een vast onderdeel van de werkzaamheden.

Functie-eisen

Wij zoeken een gedreven professional, psycholoog of orthopedagoog, met kennis van en ervaring in de jeugdzorg en bij voorkeur in het justitiële veld. Belangrijk is dat de kandidaat affiniteit heeft met evidence based behandelen in de jeugdzorg. Ervaring met het coachen of begeleiden van professionals is een pre. We zoeken iemand die consciëntieus is, leergierig, proactief, gericht op samenwerking en goed in afstemmen.

Arbeidsvoorwaarden en salaris

  • PI Research biedt een deskundige, inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s die voor kwaliteit gaan. De CAO GGZ wordt gevolgd, waarbij het salaris afhankelijk is van opleiding en ervaring . De functie is, afhankelijk van de competentie en ervaring van de sollicitant, ingedeeld in FWG 55 of 60.
  • Het betreft een contract voor de duur van 1 jaar met de intentie tot verlenging.
  • PI Research investeert in haar medewerkers met een structureel opleidingsprogramma en intercollegiale coaching, gericht op het doorontwikkelen van talenten.

Informatie en solliciteren

  • Voor informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met mevrouw
    Gonnie Albrecht, telefoon 020 6501501, e-mail mailto:g.albrecht@pirsearch.nl.
  • Stuur uw sollicitatie vóór 15 november naar PI Research, de heer Stefan Houtman, postbus 366, 1115 ZH Duivendrecht of per email naar s.houtman@piresearch.nl.

PI Research is een dochterorganisatie van de Bascule  |  produced by mediamens.

Door onderzoek de praktijk van de jeugdzorg inzichtelijker, transparanter en effectiever te maken. Dat is wat PI Research met zijn onderzoek nastreeft.

Ontwikkeling van nieuw aanbod en methodieken of aanpassing van bestaand aanbod aan evidence based praktijken, daar is PI Research goed in.

Implementatie van nieuwe methoden vindt op verschillende manieren plaats. PI Research heeft een naam op het gebied van training en advies.